Moderaterna

Jobb år fler:
Viktigaste frågan för framtiden är jobben. De vill att fler ska kunna känna sig glada att få gå till ett jobb de gillar. Fortsätta sänka skatterna för vanliga löntagare, ta ansvar för de offentliga finanserna. Man ska alltid få stöd och en chans att komma tillbaka om man hamnat utanför arbetsmarknaden. Om det går bättre att starta, driva och utveckla företag i Sverige kan flera få jobb inom företaget. Om man lägger en röst på Moderaterna så röstar man på jobben, fler ska få ett bra arbete som de gillar.
En bättre valfärd:
I ett föregångsland ska alla ha tillgång till bra skola och sjukvård. Sjukvårdsköerna måste kortas ned så det inte blir så lång väntan,  alla ska få bra sjukvård i god tid. De blir inte nöjda förrän alla skolor ger alla elever chans till bra start i livet. Moderaterna har förslagen som tar oss till den dit.
Trygghet i vardagen:
När alla brott är borta är Moderaterna nöjda. Sverige ska bli ett tryggare land att leva och växa upp i.
Fredrik Reinfeldt
Jag tycker att Moderaterna har mycket bra åsikter om hur folket ska få det så bra som möjligt, de tycker nästan som de flesta partier. Bättre sjukvård, kortare köer, alla ska ha jobb, bra skola med bra utbildning, sänka skatter och inte höja dem osv. Moderaterna är ett parti jag skulle tänkas rösta på.
(Källa Moderaterna.se)

Kommentarer
Postat av: Rosanna

Snyggt skrivet, det var intressant att läsa, bra :D

2010-09-13 @ 20:53:30
URL: http://rosannasrost.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0