Centerpartiet

Från början var Centerpartiet ett bonde och landsbygdsparti. Men nu strävar partiet efter att alla ska kunna växa som människor och att alla ska uppnå sina drömmar. De kallas också för centern, och är det tredje största parti i Sveriges riksdag och de är det näst största på den borgliga sidan där Folkpartiet, Moderaterna och Kristdemokraterna också ingår.
Du som röstar på Centerpartiet vill ha:
- Ett samhälle som ger möjlighet till varje person att växa.
- En regering som också koncentrerar sig på våran natur.
- Ett decentraliserat samhälle där alla får ta mer ansvar för sig själva och andra.
Centerpartiets tycke om adoption: Centerpartier säger att olika studier har visat att det inte är så viktigt vilket/vilka kön barnet kommer till eller familjeformen, utan det viktigaste för barnet är uppfostring, vilket stöd det får i sin omgivning och hur de bemöts i samhället. Sen några år tillbaka har alla människor rätt till att adoptera ett barn oavsett kön. Centerpartiet var en av de första partierna som tyckte att homosexuella ska få samma rätt till att adoptera som andra.
För Centerpartiet är Maud Olofsson partiledare och näringslivsminister.
Jag tycker att Centerpartiets åsikter är mycket bra angående adoption. Det bästa är att alla får adoptera även om man är homosexuell. Jag är själv adopterad och tycker att alla föräldrarlösa barn ska få en chans att få en bra uppväxt bland bra människor. Det ända konstiga var att de sa inte vilka olika studier som hade tagit reda på de olika sakerna om adoption, vilka olika studier?
(Källa Centerpartiet.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0